Onze SunGlow® Pure Collagen Matcha combineert hoogwaardig SunGlow® Pure Collagen Hydrolysate (type I & III), een 5-voudig geoptimaliseerd collageen van de volgende generatie op basis van de streng gecontroleerde merkgrondstof SunColl®, met Okinami Matcha uit gecontroleerde biologische teelt.
Dit collageen is afgebroken tot laagmoleculaire peptiden van ongeveer 2.000 Dalton door hydrolyse en enzymatische processen. Dit maakt ze kleiner dan de meeste andere collageenpoeders, die vaak 2.000 tot 4.000 Dalton of meer bevatten. Deze kleinere peptiden worden bijzonder snel door het lichaam verteerd. Dit resulteert in een hoger gehalte aan tripeptiden, die optimaal worden opgenomen. Daarom kunnen we een dagelijkse dosis van 10 g (hier 11,5 g door de toegevoegde matcha) aanbevelen, in plaats van 15 g of meer voor vergelijkbare producten.
Bio Matcha
Onze Matcha Okinami Bio is een premium instapmix van geselecteerde cultivars en is meerdere weken voor de oogst beschaduwd. De bladeren worden voorzichtig en traditioneel gemalen op granieten molens – voor een uitzonderlijk romige textuur. Wij garanderen de hoogste biologische en JAS biologische kwaliteit, evenals zuiverheid en veiligheid, die regelmatig worden bevestigd door uitgebreide laboratoriumtests.
Premium grondstof & hoogste zuiverheid
Het hoogwaardige collageenhydrolysaat is gebaseerd op onze streng gecontroleerde SunColl®-standaard en is uitsluitend afkomstig van runderen uit diervriendelijke weidegang. De dieren hebben toegang tot open weiden, vers gras en water, wat de hoogste kwaliteit van de grondstof garandeert en transparant wordt gegarandeerd door het naadloze traceerbaarheidssysteem.
De hele productie is zacht en puur enzymatisch. Behalve water worden er geen oplosmiddelen gebruikt. De collageenpeptiden die op deze manier worden verkregen, worden ook verwerkt door middel van ionenuitwisseling om een bijzonder hoge zuiverheid te garanderen. Het collageen is vrij van antibiotica- en hormoonresiduen en van alle toevoegingen zoals conserveermiddelen, zoetstoffen of smaakstoffen.
Uitstekende oplosbaarheid en smaakneutraliteit
Dankzij de speciale microgranulatie (agglomeratie) is ons poeder uitstekend oplosbaar – zowel in warme als koude dranken en gerechten. Deze gerichte, puur fysieke verfijning voorkomt klontering die optreedt met normaal, fijn poeder, omdat de grotere, poreuze korrels de vloeistof onmiddellijk diep laten doordringen. De kwaliteit en specifieke grootte van de bioactieve collageenpeptiden (2.000 Da) blijven volledig behouden.
De hoge zuiverheid en de afwezigheid van vrije aminozuren geven ons SunGlow® Pure Collagen Matcha ook een aangename smaak. Het is hittebestendig (onder het kookpunt) en ideaal om te roeren in warme of koude dranken en gerechten zonder de smaak te veranderen.
We gebruiken een bijzonder hoogwaardige, luchtdichte smaakbeschermingszak met een ritssluiting. De hoogwaardige coating met een hoge barrière garandeert dat de inhoud optimaal wordt beschermd tegen vocht, oxidatie en schadelijke invloeden.