Nieuwe klant? Begin hier.
  1. Status bestelling
  2. Opnieuw bestellen
  3. Bestelling wijzigen
  4. Retourneren, klachten
  5. Neem contact met ons op
Terug

RETOURZENDING, KLACHTEN

RETOURZENDING

U hebt het recht om uw bestelling binnen veertien dagen na ontvangst te annuleren. U vindt alle details over het "Annuleringsrecht" onder onze "Algemene Voorwaarden" (§ 6 Deel 1) "Annuleringsvoorwaarden". Widerrufsbelehrung.

Stuur uw producten in geen geval vrachtvrij naar ons terug, omdat de pakketdienst u anders hoge kosten in rekening brengt die wij aan u moeten doorberekenen.

Houd u er rekening mee dat geopende en niet-gesloten voedingsmiddelen en voedingssupplementen of beschadigde producten niet kunnen worden geretourneerd.

Controleer of de naam en het adres van de afzender duidelijk leesbaar is en voeg een briefje met het bestelnummer of een kopie van de factuur bij het pakket! Als u uw retourzending met DHL wilt versturen, stuur dan het DHL-pakket (gelieve niet als klein pakket te versturen) naar het volgende adres:

Sunday Natural Products GmbH
An der Eichspitze 600
14974 Ludwigsfelde
Germany

We zullen u meteen na ontvangst van de producten per e-mail informeren en het aankoopbedrag terugbetalen. Hartelijk dank.

KLACHTEN

Als u reden heeft om een bezwaar in te dienen, bijvoorbeeld door schade aan de producten en/of kwaliteitsdefecten, betalen wij u de retourkosten in het geval van een garantieclaim en zorgen wij voor een vervanging of betalen de aankoopprijs terug.

Coördineert u in ieder geval vooraf de procedure met onze klantenservice en stuur geen producten vrachtvrij aan ons retour, omdat dit hoge kosten met zich kan meebrengen. Stuur uw vragen over klachten rechtstreeks naar het volgende e-mailadres, wij zullen deze met hoge prioriteit en zo snel mogelijk behandelen: service@sunday.nl Zorg ervoor dat u altijd uw naam en het adres in de e-mail aan ons doorgeeft en het bestelnummer, het liefst direct in het onderwerp van de e-mail, vermeldt, en stuur indien nodig foto's mee om uw klacht toe te lichten en te documenteren.

Loading...