De gevriesdroogde puree wordt gemaakt van de populaire biologische vruchten aardbei, banaan en appel en verrijkt met acerola poeder.
Aardbeien
De aardbei (Fragaria) is een populaire en wijdverspreide vrucht die niet alleen opvalt door zijn zoete smaak, maar ook door zijn felrode kleur. Het behoort tot de rozenfamilie (Rosaceae) en is botanisch gezien geen echte bes, maar een samengestelde nootvrucht. De kleine gele "zaadjes" op het oppervlak van de aardbei zijn eigenlijk de nootjes, terwijl het rode, sappige weefsel een verdikte bloemas is.
Banaan
De banaan (Musa cavendish) is de in trossen groeiende vrucht van de altijd groene, kruidachtige bananenplant, die vaak ook bananenpalm wordt genoemd. Botanisch gezien behoren de vruchten van de bananenplant tot de bessen. Door hun hoge gehalte aan complexe en eenvoudige koolhydraten zijn ze zeer goede energieleveranciers.
Appel
De appel (Malus domestica) is een van de populairste en meest geteelde vruchten ter wereld. Hij behoort tot de rozenfamilie (Rosaceae) en heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot de oudheid. Oorspronkelijk afkomstig uit Centraal-Azië, wordt de appel nu geteeld in bijna alle gematigde klimaatzones van de wereld. Er zijn veel verschillende soorten appels die verschillen in smaak, kleur en textuur. Ze variëren van zoet tot zuur en kunnen rood, groen of geel zijn.
Acerola
Onze biologische acerola is van absoluut topkwaliteit in termen van natuurlijkheid en smaak. De biologische acerola kersen van de soort Malpighia glabra komen niet alleen uit een topteeltregio met de beste klimatologische omstandigheden in Brazilië, maar worden ook verwerkt volgens de hoogste normen. Om alle waardevolle plantaardige stoffen zo goed mogelijk te behouden, wordt de hele vrucht van de biologische acerola kers alleen voorzichtig gevriesdroogd.








 
    








