Onze hoogwaardige fijne cacaoschijfjes combineren smaak met de waardevolle effecten van magnesium en bieden een bijzonder exclusieve manier om dit belangrijke mineraal in te nemen. Elk schijfje bevat 125 mg magnesium, een combinatie van de twee vormen magnesiumlactaat en magnesiumoxide (met vertraagde afgifte).
De productie vindt plaats in een Belgische chocolaterie: wij gebruiken hoogwaardige biologische cacao van de zorgvuldig geselecteerde Trinitario-variëteit uit Bolivia, die bekend staat om zijn bijzonder fijne aroma. Onze schijfjes zijn 100% veganistisch en worden alleen gezoet met de functionele suiker tagatose. De zuiverheid van onze schijfjes komt tot uiting in de korte ingrediëntenlijst: wij gebruiken alleen cacaoboter en cacaomassa plus magnesium en tagatose en maken geen gebruik van emulgatoren, toevoegingen en allergenen zoals gluten, soja of lactose. Onze cacaoschijfjes worden vervolgens kunstig versierd met een delicate lotusbloem.
Voor de verpakking gebruiken wij lichtbeschermd en milieuvriendelijk bruin glas in plaats van plastic.