De gevriesdroogde puree is gemaakt van de populaire biologische vruchten appel en ananas en verrijkt met biologisch ashwagandha wortel extract KSM-66®.
Appel
De appel (Malus domestica) is een van de populairste en meest geteelde vruchten ter wereld. Hij behoort tot de rozenfamilie (Rosaceae) en heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot de oudheid. Oorspronkelijk afkomstig uit Centraal-Azië, wordt de appel nu geteeld in bijna alle gematigde klimaatzones van de wereld. Er zijn veel verschillende soorten appels, die verschillen in smaak, kleur en textuur. Ze variëren van zoet tot zuur en kunnen rood, groen of geel zijn.
Ananas
De ananas (Ananas comosus) behoort tot de bromeliafamilie en is een zeer bijzondere plant. Uit één plant groeit altijd maar één ananasvrucht, die 13 tot 15 maanden nodig heeft om rijp te worden voor de oogst. De ananasvrucht bestaat uit een samengesmolten cluster van bessen en een vruchtsteel. De naam "comosus" is de Latijnse term voor kuif, die verwijst naar de karakteristieke rozet van bladeren van de vrucht. De teelt van ananas heeft een lange geschiedenis. Het werd al door de inheemse volkeren van Zuid-Amerika als voedsel geconsumeerd en zelfs gebruikt voor de productie van wijn.
Ashwagandha
Ons KSM-66® ashwagandha-extract wordt uitsluitend verkregen uit de wortels en bevat geen bladeren van de plant. De bladeren van de ashwagandha plant bevatten andere ingrediënten, zoals withaferine A, die niet aanwezig zijn in ons puur wortel extract. Het KSM-66® extract levert met 5% het hoogste natuurlijk haalbare withanolidegehalte uit een puur wortel extract. Het levert het volledige spectrum aan withanoliden uit de wortel in hun natuurlijke verhouding.




















